Filter

 

LA-200
Finfiltermedia speciellt framtaget för sprutboxar och med progressivt uppbyggt fibermaterial vilket är termiskt bundet och impregnerat med en adhesiv. Filtret levereras formatklippt efter önskemål.Till boxar typ LA-500 levereras filtret med monterad montagskena.
7
Pb-29
Grundfiltermedia med progressivt uppbyggt fibermaterial vilket är termiskt bundet. Filtret levereras formatklippt eller i rulle
9
Färgfälla Paint Stop G2 – 50 mm
Högvärdig glasfiberväv med progressivt uppbyggt glasfibermaterial. Filtret levereras formatklippt eller i rulle
6
Färgfälla typ V-90
Andreafilter med dubbla häftade sträckband vilka ger rätt vinklar mellan främre och bakre filterlager samt rätt luftgenomströmning genom filtret och hög uppsamlingsförmåga (20kg /m2). Filtret levereras i längder om 9.2m med totalt 240 st veckningar. Önskad längd skäres med kniv. Filtrets bredd är 900mm men kan sågas till andra mått.
10
Färgfälla Paint Pocket
3-dimentionell syntetisk färgfälla med hög verkningsgrad (99,84%)
Filtret levereras formatklippt eller i rulle.
(Läs mer)
3
Påsfilter Hi-Cap G3
Filter med stor effektiv yta och medelhög verkningsgrad. För säker och effektiv filtrering i industrimiljöer med hög förekomst av stoft.Stor filterarea som ger lägsta möjliga tryckfall och längsta möjliga livslängd. Stabil ramkonstruktion av stål med Syntetiskt filtermedia.
8
Påsfilter Hi-Flo® F5-F9
Luftfilter med stor effektiv yta. Idealisk för ventilations- och klimatapplikationer.
Unikt glasfibermedia som bibehåller den specificerade verkningsgraden under filtrets hela livslängd. Konstruktionen är optimerad för att ge ett lågt tryckfall under filtrets hela livslängd.
1
   

 

Vi projekterar och levererar målningsanläggningar och utrustning för bilindustrin och skadeverkstäder inom och utom Sverige. Las mer...