Företaget

Vi projekterar och levererar målningsanläggningar och utrustning för bilindustrin och skadeverkstäder inom och utom Sverige.

Vi är placerade i Bålsta utanför Stockholm.

AB Lackeringsanläggningar i Lidingö har stor erfarenhet av målningsanläggningar för bilverkstäder, bilindustrin och även övrig industrimålning. Vi har sedan 1963 utvecklat sprutmålnings och torkanläggningar som används för reparationslackering till bl.a. bilverkstäder. Vi har under åren levererat många mindre och större målningsanläggningar främst inom Sverige. Även verkstäder i Finland, Norge och Danmark har varit stora kunder hos oss.

AB Lackeringsanläggningars målningsanläggningar finns i länder som Kuwait, Dubai, Förenade Arabemiraterna, Cypern, Angola, Laos, Thailand, Japan, Bulgarien, Ryssland, Norge, Lettland och England.

Försäljningen av målningsanläggningar utanför Skandinavien har vi fått göra efter rekommendationer från AB Volvo och SAAB.

AB Lackeringsanläggningar har i dag 6 medarbetare. Vi förfogar dock över stor verkstadskapacitet genom mångårigt samarbete med legoverkstäder som tillverkar utrustningen efter våra konstruktionsritningar.

Våra värderingar

Vår styrka är välutbildad personal, mångårig erfarenhet och stor flexibilitet som gör att ingenjörer vid storföretag gärna lämnar konstruktions och leveransuppdrag åt oss.